I'M BACK!!!! (vitamashadi)
I'M BACK!!!!

Men denne gangen... helt alene!

Hei kjære lesere der ute, venner og familie, i guess.
Mye har skjedd siden sist, men når var egentlig sist? 2015? 2016?
Jeg husker ikke helt, men jeg husker en ting, og det er at jeg blogget under en annen blogg, wanita.blogg.no til dere som fulgte oss back then.
Til dere som ikke skjønner noen ting nå, her kommer en kort forklaring.
Jeg heter Vita og er tvilling med Wanda. I flere år blogget vi sammen, under en blogg vi kalte wanita.blogg.no. Vi blogget om alt og ingenting, som alle andre rett og slett. Noen dager var bloggen personlig, andre dager var den så uinteressant at jeg ikke en gang skjønner at folk fulgte med. Er det en ting som er sikkert så er det at bloggen var et sted hvor vi kunne skrive og dele hva enn vi ville, når vi ville. DET er det jeg har savnet med bloggen. Jeg har tenkt lenge, og det jeg tror skjedde var at livet skjedde. Vi ble eldre, fikk seriøse jobber, jobber som forventet at vi skulle gi alt, 100%, hele tiden. Bloggen ble etterhvert ikke terapi eller den lekeplassen vi så på som før, men heller en byrde og bare stress.

Vi hadde perioder vi hele tiden tok pause, kom tilbake, pause, kom tilbake. jeg mener; vi alle vet hvordan det funker når man tar pause fra et forhold? Man ender aldri opp sammen, det er jo en grunn til at man tar den pausen til å begynne med. Og slik var det med oss og bloggen også, vi klarte bare aldri å få det til å funke som før, så da ble det bare slutt, brått.

Processed with VSCO with 10 preset

Det fine med livet er at ting skjer, hele tiden. De som står meg nærmest vet at jeg har gått gjennom og går egentlig fremdeles gjennom en ubeskrivelig og tung periode i livet. Kanskje jeg en gang forteller dere, kanskje ikke. Tiden vil vise. Men det jeg vil frem til er at midt oppi alt dette så har jeg fått tilbake savnet etter å blogge, etter å skrive og skrive, og bare få ut alt av følelser, tanker og meninger.

Jeg hadde forleden dag et sammenbrudd.
En god venninne, en av de beste faktisk, facetimet meg til kl 02.00. Hun ga meg huden full, ba meg slutte å sippe, være takknemlig for alt jeg har oppnådd i livet, i en så ung alder og gjøre det jeg egentlig vil. Tenke litt på meg selv, gjøre det jeg vil, gjøre det for meg. Dette fikk meg til å tenke; jeg savner å blogge, men denne gangen vil jeg gjøre det for meg selv, under mitt eget navn, ikke under "wanita", men "vitamashadi", for det er jo MEG.
Her kan jeg uttrykke meg selv, skrive det jeg tenker og mener, og samtidig dele. 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette, eller hvor bra dette blir, men en ting er sikkert; jeg kommer til å være åpen og dønn ærlig. 
 

Btw, hvis noen der ute vil hjelpe meg med bloggdesign, så plis si ifra for det her er helt krise....

-V

© 2017 Vita Mashadi

31.10.2017

So proud of you, gleder meg til alt du har å by på!
31.10.2017

vitamashadi

Anonym: <3 i l u
31.10.2017

Malin

Woho, gleder meg
31.10.2017

vitamashadi

Malin: så koselig <3
31.10.2017

Tina

You go girl! Gleder meg til å lese 💕
31.10.2017

vitamashadi

Tina: tusen takk <3
31.10.2017

Yes, velkommen tilbake😀
31.10.2017

vitamashadi

Anonym: tusen takk <3
01.11.2017

Du er ikke flink bye
01.11.2017

Ja, dette klarte du å opprettholde på et høyt nivå!
01.11.2017

vitamashadi

Anonym: jeg venter på design på bloggen, før jeg starter opp ordentlig :)OM


Hei, jeg heter Vita Mashadi og er 25 år. Jeg er mest kjent som "Vita og Wanda", da jeg har en tvillingsøster som jeg deler alt med. Jeg har tidligere blogget under bloggen wanita.blogg.no, men har lyst til å kjøre mitt eget løp og dele MINE tanker og meninger med dere der ute. Håper dere liker det.

vitamashdi
vitamashadi

KATEGORIER

Blogg
Media


ARKIV

November 2017
Oktober 2017

DESIGN


INGVILD KÅRÅSENhits