Så fort kan ting snu seg.. (vitamashadi)
Så fort kan ting snu seg..

God kveld alle sammen.
For en dag, jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne..
Dagen har vært så sinnsyk, på både godt og vondt. I morges dro jeg og mamma til Kongsvinger, jeg hadde lovet pappa å møte han da han og jeg for såvidt går gjennom en ganske tøff periode. Farmor døde for ca 1 mnd siden, og tiden etter har vært tøff, men ekstra tøff for pappa. Hverken Wanda eller jeg har hatt tid eller mulighet til å være med pappa i den tøffe tiden, like mye som vi burde, så nå måtte jeg bare legge vekk mine egne problemer for en dag å være en god datter å besøke han.

Det var koselig å tilbringe litt tid med pappa og lillebror. Vi har fått en lillebror nemlig, Donald heter han. Vi kaller han Donald the dog, for han er en hund, og ikke en hvilken som helst hund, men en engelsk bulldog. SÅ SØT! Pappa er så snill, og god. Vi har hatt et veldig turbulent forhold opp igjennom årene. Det har vært perioder hvor vi ikke har hatt kontakt på flere år, men jeg tror og håper på at det er bedre tider for oss og pappa nå. Man lærer liksom å sette pris på de virkelig viktige menneskene i ens liv, og pappa vil alltid være en av de, selv om man går gjennom mye dritt. I dag slo pappa på stortrommen, og til dere som nå kommer til å dømme meg og oss, og tenker at vi er bortskjemte osv, så kan jeg bare avklare det hele NÅ ved å si at Wanda og jeg står for alle våre utgifter på egenhånd, uten noe som helst økonomisk støtte fra noen. Anyways, så har jeg helt siden jeg fikk lappen i fjor, ønsket meg bil- og bil ble det endelig i dag. Vi har fått bil, WANDA OG JEG!!!! Til dere som følger meg på snap og insta, så ser man en liten smakebit av bilen, men dere får ikke se bilder her på bloggen før vi henter den. Det blir 1.desember, og jeg gleder meg helt syyyyyykt!!!

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Etter vi skrev under kontrakten på den nye bilen, dro vi å spiste sushi og gikk tur med Donald, før jeg skulle hjem. Det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag, hvor jeg har vært glad og ikke gjort annet enn å smile en hel dag, men selvfølgelig burde jeg vist at dette var for godt til å være sant. Selvfølgelig måtte ting snu så fort.. For hva skjedde på vei hjem? Jo nå skal dere høre.. 3 minutter hjemmefra ble jeg og mamma og 4 andre bilder stoppet av Politiet. Vi skjønte ingenting, for det var ca 10 andre biler som slapp unna, både før og etter oss, men vi ble holdt igjen. Jeg måtte ta promilletest, og følte meg sykt kriminell, skalv og visste ikke hva som skjedde. Så presterer politimannen å si at den gaten jeg kjører i (+ de 10 andre bilene) helt plutselig har blitt ulovlig å kjøre, så jeg fikk faen meg en bot på 5300,-. Jeg fikk sjokk, og begynte å hyyylgrine. Jeg tror han fikk sikkelig vondt av meg og skjønte at jeg ikke ante en dritt og jeg sa flere ganger at jeg aldri har gjort noe kriminelt, mens jeg hulket og gråt. Han kunne selvfølgelig ikke gjøre unntak (men han slapp forbi 10 andre biler), så det ble en bot på 5300,- og en jævelig dritt avslutning på dagen. Det positive var btw at jeg ikke fikk noe prikk på rullebladet, og at mamma meldte seg frivillig til å ta boten, fordi hun faktisk var skyldig i at jeg kjørte denne "snarveien".

Så nå skal jeg bare sitte hjemme, spise sjokolade og gråte, vi snakkes.

- V

© 2017 Vita Mashadi

02.11.2017

Esther

Så kjeldelig😪men sykt kult at du har begynt å blogge igjen, gleder meg til mer inspo fra deg 😘
02.11.2017

vitamashadi

Esther: åh så koselig å høre! Så fort designet er på plass skal jeg bli flink! Men klarer ikke slå meg helt til ro med bra blogging når designer er som det her! Klem <3
03.11.2017

Mathea

Gratulerer med bil! Bot er så kjedelig, men det var godt det ikke var mer alvorlig enn det! Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din <3
03.11.2017

vitamashadi

Mathea: Tusen takk, og takk for koselig tilbakemelding <3
03.11.2017

Nora

Hei, hvor er vesken din fra? Så sykt fin, også gleder masse til å lese mer på bloggen din💗
03.11.2017

vitamashadi

Nora: hei, den er fra YSL. Tusen takk ??
08.11.2017

Malin

«Prikk på rullebladet?» Knis. Du mener prikk i førerkortet:)
08.11.2017

vitamashadi

Malin: ups, selvfølgelig! Haha!OM


Hei, jeg heter Vita Mashadi og er 25 år. Jeg er mest kjent som "Vita og Wanda", da jeg har en tvillingsøster som jeg deler alt med. Jeg har tidligere blogget under bloggen wanita.blogg.no, men har lyst til å kjøre mitt eget løp og dele MINE tanker og meninger med dere der ute. Håper dere liker det.

vitamashdi
vitamashadi

KATEGORIER

Blogg
Media


ARKIV

November 2017
Oktober 2017

DESIGN


INGVILD KÅRÅSENhits