SÅ VAR DET DISSE VIPPENE DA... (vitamashadi)
SÅ VAR DET DISSE VIPPENE DA...

Hei alle sammen.
Først og fremst vil jeg bare si jeg beklager for mitt fravær fra bloggen, men sannheten er at jeg har ventet på at designet skal være på plass før jeg har hatt lyst til å blogge ordentlig. Jeg er en perfeksjonist, og det har ikke fristet å blogge når designet ikke er på plass. Nå er jeg ihvertfall overhappy med at designet er på plass, og jeg er endelig klar for å dele alt og ingenting med dere.

Over til noe annet. På onsdag la minmote ut et klipp hvor Wanda og jeg forteller om vippene våre. Saken ble mye større enn hva vi hadde trodd, og plutselig var det en av nyhetssakene til vg.no på Snap. Jeg har fått enormt mange tilbakemeldinger på at folk TROR at jeg har brukt 100.000,- på vipper osv. Det må jeg bare avkrefte med en gang, jeg får vippene mine sponset, så jeg har altså ikke brukt 1kr på vippene mine. Media er selvfølgelig ute etter klikk, og hvis man ser klippet så ser man at jeg og Wanda totalt på 4 ÅR, har brukt 100.000,- på vipper. Jeg har fått masse positive og hyggelige tilbake meldinger, og de som ikke er helt A4 skjønner at dette ikke er noe vi prøver å oppførdre folk til å gjøre, men vi informerer kun om vår opplevelse og hva vi synes. Noen liker det naturlig, andre liker det litt mindre naturlig, eller rettere sagt UNATURLIG. Jeg synes at folk skal få lov til å gjøre hva de vil, uten at noen andre skal henge seg opp i hva man gjør. Det jeg synes er litt trist med hele opplegget er at folk ser på dette med utseende som en trend. Kan ikke folk bare få gjøre som de vil uten at man skal si at ting er trendy eller ikke? Hvis det er slik at jeg ønsker å ha 14mm lange vipper så har jeg det, eller hvis jeg ønsker å slutte med vipper så gjør jeg det. Jeg lover i såfall at jeg skal holde dere oppdatert på disse vippene mine, for tydeligvis er dette et super interessant tema. HAHA.

Til dere som ikke har fått med dere klippet så kan dere se det her.

-V
© 2017 Vita Mashadi

10.11.2017

Gleder meg til å lese mer fra deg <3
11.11.2017

vitamashadi

Anonym: tusen takk <3
14.11.2017

Charlotte

Gleder meg !

Kan jeg spør hvor den svarte jakken er fra ?
14.11.2017

vitamashadi

Charlotte: den er fra Zara :D
15.11.2017

Charlotte

Tusen takk for svar !

Vet du hvilken modell det er ? Er den årets ?
15.11.2017

vitamashadi

Charlotte: Den er fra ifjor, husker ikke modellen, men tror det er Ivy? Den er kort med hette. klem <3OM


Hei, jeg heter Vita Mashadi og er 25 år. Jeg er mest kjent som "Vita og Wanda", da jeg har en tvillingsøster som jeg deler alt med. Jeg har tidligere blogget under bloggen wanita.blogg.no, men har lyst til å kjøre mitt eget løp og dele MINE tanker og meninger med dere der ute. Håper dere liker det.

vitamashdi
vitamashadi

KATEGORIER

Blogg
Media


ARKIV

November 2017
Oktober 2017

DESIGN


INGVILD KÅRÅSENhits