Jeg har gått på en kraftig smell... (vitamashadi)
Jeg har gått på en kraftig smell...

Hei alle sammen.
Var egentlig ikke så giret på å blogge i dag, det er derfor jeg har drøyet det til nå..
Det er så mye som skjer om dagen, både positivt og negativt, men jeg føler det negative er så tøft at det får meg til å glemme alt det gode som skjer rundt meg om dagen. Jeg prøver hele tiden å tenke på alt det bra som skjer rundt meg, men det er helt umulig. Mine aller nærmeste vet at jeg i snart 3 mnd har gått gjennom en helt sinnykt tøff tid. Jeg har gått gjennom ekstremt mye i oppveksten min osv, og trodde egentlig at det var min dose i livet, men lite visste jeg at jeg i en alder av 25 år skulle gå på en kraftig smell. Det er det jeg har gjort det siste kvartalet av 2017. Gått på en smell, en smell som både preger meg fysisk og psykisk. Noen dager en sinnsykt bra, andre dager er så sinnsykt vonde at jeg ikke en gang vil snakke med noen. Jeg føler jeg har kommet meg litt ut av den værste tiden nå, men det er enda et slit å stå opp hver morgen og tenke at jeg skal gjennom en ny dag.

Heldigvis er jeg så priviligert at jeg har så SINNSYKT bra familie og venner rundt meg. De tar vare på meg, tvinger meg til å snakke når jeg ikke vil, drar meg med på turer, lunsjer osv. Så jeg har troen på at jeg skal komme meg sterkere ut av dette, og at alt ordner seg. Alt skjer av en grunn har jeg lært, og det er vel en mening med dette også. Jeg skal prøve å se fremover å tenke på alt det fine som skjer i livet mitt. Wanda og jeg kommer snart med vår egen tv-serie på NRK, som vi har jobbet med i snart 2 år. Jeg har verdens beste venner og familie, jeg har verdens beste samboer/søster/psykolog/bestevenn/tvilling og partner, nemlig Wanda. Det er disse tingene jeg skal fokusere på fremover, alt det fine rundt meg, også skal jeg komme meg sterkere ut av all dritten.

Jeg trengte bare å tømme noen tanker før jeg legger meg, for jeg har tenkt masse i dag. I morgen er en ny dag, med nye muligheter. Jeg gleder meg.
God natt :*

Processed with VSCO with a5 preset
-V

© 2017 Vita Mashadi

13.11.2017

Louise

Vondt å høre at du har det sånn, men jeg som er 10 år eldre enn deg og vært på samme sted, kan fortelle at man lærer veldig mye av en sånn smell. Man blir flinkere til å ta hensyn til seg selv, man ser at man kan overleve selvom man ruller rundt i grøfta en stund og man får en større forståelse for at andre rundt seg kan slite.

Man er ikke født supermennesker😊

Ta tiden du trenger og en dag av gangen så ser du snart toppen av grøfta igjen.

Stor klem fra Louise
13.11.2017

vitamashadi

Louise: tusen takk for gode ord <3 skal ta det med meg, og håper du har deg supert nå. KlemOM


Hei, jeg heter Vita Mashadi og er 25 år. Jeg er mest kjent som "Vita og Wanda", da jeg har en tvillingsøster som jeg deler alt med. Jeg har tidligere blogget under bloggen wanita.blogg.no, men har lyst til å kjøre mitt eget løp og dele MINE tanker og meninger med dere der ute. Håper dere liker det.

vitamashdi
vitamashadi

KATEGORIER

Blogg
Media


ARKIV

November 2017
Oktober 2017

DESIGN


INGVILD KÅRÅSENhits