Media (vitamashadi) hitsKATEGORI: Media | FORSIDENWOW

Altså wow, where to start?!
Nå er det 1 mnd siden jeg blogget sist, og det har skjedd UTROLIG mye på så kort tid. De siste innleggene mine var ganske tunge, jeg var nedbrent og utmattet og sliten, både psykisk og fysisk. Jeg kan vel si at jeg gikk gjennom den tyngste perioden i mitt voksne liv?
Ting har endret seg nå, heldigvis, og det var som jeg skrev i et av mine tidligere innlegg; når ting er bra, er jeg så egoistisk at jeg ikke legger av tid til å blogge. Det er rett og slett fordi jeg må nyte. Nyte at alt er bra


Torsdag 14.desember var en STOR dag, vi hadde endelig premiere på serien vi har jobbet med i 2 år, sammen med NRK. "Vita & Wanda". Vi har fått så sykt mye kritikk i løpet av innspilling, folk har vært så sykt negative, kritiske og rett og slett hatfulle. Altså, vi snakker hatmeldinger hvor folk har kalt oss så mye dritt, skrevet så mye rart, feks på Jodel osv. Vi kan vel si vi lenge har jobbet med å være forberedt på det værste, for det er jo det alle forventet? At dette skulle være et dårlig, overfladisk program uten mål og mening...

Jeg vil bare starte med å si at jeg BEKLAGER så sykt for at vi skuffet dere, alle hatere der ute. Denne serien ble noe helt annet enn det dere hadde håpet og trodd. Beklager for at dere ikke har noe å hate oss for, for utifra alle de tusenvis av tilbakemeldingene vi DAGLIG får av folk, så er denne serien det stikk motsatte av en dårlig overfladisk og drittserie. Jeg må ærlig si at vi selv mistet troen på det en stund, men flaks for oss at vi jobber med den beste tv-kanalen i norge, med de proffeste folkene rundt oss som hele tiden har trodd på oss. Den siste uken har vært helt uvirkelig, og vi setter så pris på dere alle sammen, og ikke minst alt dere skriver til oss. Vi har jobbet iherdig med å svare dere alle sammen. Vi tar ikke dette for gitt, og setter enormt pris på støtten vi får. Husk at ting en dag vil bli bedre, jeg heier like mye på alle dere der ute, som dere heier på oss!


Dette er bare noen screenshots jeg har på mobilen fra alle dere som sender snaps at dere ser på "vita&wanda".

Har du enda ikke sett serien, så kan du klikke den inn HER å ha marathon i julen. ELLER så kan du se oss på tv hver kveld på NRK3. Tidspunktene her vil variere litt fra dag til dag, men det er mellom 20-21 tiden.
Psst, etter 4 dager ble vi nr 1 på NRK TV's mest sette serier forrige uke, og vi er fremdeles på 1.plass etter en uke. HELT RÅTT!!!! Tusen tusen takk alle sammen for støtten.

Ha en super fredag alle.
-V

© 2017 Vita Mashadi

SÅ VAR DET DISSE VIPPENE DA...

Hei alle sammen.
Først og fremst vil jeg bare si jeg beklager for mitt fravær fra bloggen, men sannheten er at jeg har ventet på at designet skal være på plass før jeg har hatt lyst til å blogge ordentlig. Jeg er en perfeksjonist, og det har ikke fristet å blogge når designet ikke er på plass. Nå er jeg ihvertfall overhappy med at designet er på plass, og jeg er endelig klar for å dele alt og ingenting med dere.

Over til noe annet. På onsdag la minmote ut et klipp hvor Wanda og jeg forteller om vippene våre. Saken ble mye større enn hva vi hadde trodd, og plutselig var det en av nyhetssakene til vg.no på Snap. Jeg har fått enormt mange tilbakemeldinger på at folk TROR at jeg har brukt 100.000,- på vipper osv. Det må jeg bare avkrefte med en gang, jeg får vippene mine sponset, så jeg har altså ikke brukt 1kr på vippene mine. Media er selvfølgelig ute etter klikk, og hvis man ser klippet så ser man at jeg og Wanda totalt på 4 ÅR, har brukt 100.000,- på vipper. Jeg har fått masse positive og hyggelige tilbake meldinger, og de som ikke er helt A4 skjønner at dette ikke er noe vi prøver å oppførdre folk til å gjøre, men vi informerer kun om vår opplevelse og hva vi synes. Noen liker det naturlig, andre liker det litt mindre naturlig, eller rettere sagt UNATURLIG. Jeg synes at folk skal få lov til å gjøre hva de vil, uten at noen andre skal henge seg opp i hva man gjør. Det jeg synes er litt trist med hele opplegget er at folk ser på dette med utseende som en trend. Kan ikke folk bare få gjøre som de vil uten at man skal si at ting er trendy eller ikke? Hvis det er slik at jeg ønsker å ha 14mm lange vipper så har jeg det, eller hvis jeg ønsker å slutte med vipper så gjør jeg det. Jeg lover i såfall at jeg skal holde dere oppdatert på disse vippene mine, for tydeligvis er dette et super interessant tema. HAHA.

Til dere som ikke har fått med dere klippet så kan dere se det her.

-V
© 2017 Vita Mashadi
OM


Hei, jeg heter Vita Mashadi og er 25 år. Jeg er mest kjent som "Vita og Wanda", da jeg har en tvillingsøster som jeg deler alt med. Jeg har tidligere blogget under bloggen wanita.blogg.no, men har lyst til å kjøre mitt eget løp og dele MINE tanker og meninger med dere der ute. Håper dere liker det.

vitamashdi
vitamashadi

KATEGORIER

Blogg
Media


ARKIV

Desember 2017
November 2017
Oktober 2017

DESIGN


INGVILD KÅRÅSEN